Din mening om integrerte operasjoner er viktig!

Din mening om integrerte operasjoner er viktig!

Mats Thune Foto: Rebecca Bjerga

For en måned siden lanserte vi en spørreundersøkelse for å samle inn synspunkter og erfaringer rundt integrerte operasjoner (IO). Vi ønsker å takke alle som allerede har deltatt. Nå er denne åpent for alle, ikke bare SAFE-medlemmer.

Hvis du ikke allerede har deltatt, er dette en påminnelse om at fristen for å fullføre undersøkelsen nærmer seg. Vi ønsker å høre fra så mange som mulig for å sikre at våre resultater er representative for hele arbeidsstokken som er påvirket av IO, men spesielt de som jobber innen bore- og brønnservice.

Fristen for å sende inn dine svar er 1. juli kl. 12:00. 

– Etter undersøkelsen er ferdig, vil vi analysere dataene og utarbeide en rapport som vil bli publisert senere på vår nettside. Resultatene vil også bli brukt på diverse fora som SAFE deltar i, sier forbundssekretær Mats Thune.  

Det tar bare noen minutter å fullføre undersøkelsen, og din deltakelse kan ha en betydelig innvirkning. Hvis du har kolleger som ennå ikke har sendt inn sine svar (trenger ikke være SAFE-medlem), vennligst oppfordre dem til å delta også. Jo flere svar vi får, jo sterkere blir vår stemme.

For å delta eller dele undersøkelsen med dine kolleger, klikk her. 

Takk for at du tar deg tid til å bidra til vår felles fremtid.

Les mer om følgende emner: